Voor

zorgverleners

“Goede zorg, zorgt voor een glimlach!”
Professioneel en persoonlijk alles goed geregeld. Werken in het zorgveld is soms werken in een emotionele achtbaan. Wij gaan voor de oplossing. We zoeken samen naar een manier waarmee we een zo goed mogelijk resultaat zullen behalen. Samen met jou, de zzp’er in de zorg, en de instellingen waarmee wij werken.

Als zzp’er in de zorg moet je aan veel verschillende dingen denken. Naast het uitvoerende werk, moet je bijvoorbeeld ook zorgen dat je überhaupt opdrachten hebt. Je moet je administratie bijhouden, factureren, jezelf scherp houden en ontwikkelen en zorgen dat je plezier houdt in wat je doet én je jezelf niet uit de markt prijst.

Zodra jij een account hebt aangemaakt, via deze pagina, kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden en verkennen we graag wat we voor je kunnen betekenen. Wij vinden het belangrijk dat jij lekker in je vel zit en je volledig kunt richten op het verlenen van zorg en begeleiding aan mensen die dat hard nodig hebben. Hierin gaan wij jou ondersteunen, maar ook jouw honderden nieuwe collega’s.

Onze Software maakt het makkelijk voor je.
+ jouw diensten beheren

+ jouw eigen agenda beheren

+ voldoende opdrachten vinden

+ automatisch facturen maken

+ werkbriefjes aanmaken en digitaal laten tekenen

Hierdoor kun jij je focussen op het gene wat je blij maakt, namelijk mensen helpen. Wij regelen de rest zodat jij alle tijd en energie hebt de best mogelijke zorg te bieden bij onze opdrachtgever, als zzp’er in de zorg.
Zorg door

zorgmensen

Maak eenvoudig een account aan via Mijn Zorgbord. Als dat gelukt is en je alle vereiste documenten hebt geüpload, nodigen wij jou graag uit voor een persoonlijk gesprek op één van onze vestigingen. Voor ons is het enorm belangrijk dat wij alle honderden collega’s bij naam weten, maar ook echt goed kennen. Hierdoor zoeken we niet alleen een opdracht op basis van kennis en ervaring, maar ook op basis van karakter en persoonlijkheid.
Daarnaast ben je altijd welkom op kantoor en op onze gezamenlijk events.
Het hoeft niet altijd over werk en zorg te gaan. Soms is een kopje koffie, ‘small talk’ of een slechte grap ook nodig. Bovendien is er altijd tijd om elkaar te spreken en ruimte om elkaar te waarderen.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. Sterker nog, dat dragen wij zowel intern als extern uit.

We willen samen doen en samen groeien. Op alle fronten geloven wij in het samen creëren van kansen. Kansen waar de zorg en de mensen in en uit de zorg beter van worden.

Voor ons is het veel meer dan alleen “De zorg”. Mensen moeten zich gezien en gehoord voelen.