Aanbod

Een vernieuwende aanpak,

met traditionele waarden en normen

Wij geloven in de kracht van elkaar ontmoeten. Zo ontstaan de meest prachtige gesprekken die het professionele zorgniveau ten goede komen. Dit doen wij met al onze zzp’ers, maar ook met al onze opdrachtgevers. Dit creëert een band en zorgt ervoor dat iedereen op één lijn zit. Een lijn die wat ons betreft altijd omhoog moet gaan.

We willen samen doen en samen groeien. Op alle fronten geloven wij in het samen creëren van kansen. Kansen waar de zorg en de mensen in en uit de zorg beter van worden. Dit doen we met z’n allen. Jij de zorgverlener, wij als zorgbord en onze 400 collega’s.

Samen hebben wij namelijk een enorme rugzak aan kennis en ervaring. Door deze te delen en elkaar beter te maken in zorg behalen we ons gezamenlijk doel, namelijk; Zorg van het allerhoogste niveau en zorg wat zorgt voor een glimlach bij iedereen.

De juiste match vraagt om duidelijke informatie over het wederzijdse aanbod. In het profiel van de zorginstelling vindt de zorgverlener informatie over de afdeling, zodat deze een zorgvuldige afweging kan maken. Het profiel van de zorgverlener geeft de zorginstelling inzage in de diploma’s, werkervaring, voorkeur en betrouwbaarheid. Zo is het eenvoudig om het juiste aanbod te matchen!

Daarnaast screenen wij ook van beide kanten of er een match is op persoonlijk niveau en of de geselecteerde zzp’er past binnen het huidige team. Ook kijken we of de gekozen zzp’er substantieel kan bijdragen aan het naar een hoger niveau tillen van de zorg.

Voer je beschikbaarheid en voorkeur in en vind de opdracht die bij je past.

Zorg door

zorgmensen

Bekijk de individuele profielen voor een specifieke opleiding en ervaring en vindt de zorgverlener die bij uw organisatie of afdeling past. Liever persoonlijk advies of heeft u maatwerk nodig?

Neem gerust direct contact met ons op.

(Woon)begeleiders

Onze zelfstandige woonbegeleiders hebben allemaal minimaal een MBO niveau 3 diploma. De meeste begeleiders hebben een Mbo-4-opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker, Mbo-4-opleiding Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg, Mbo-4-opleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen, Mbo-4-opleiding Verpleegkunde, SPH of MWD.

Sociotherapeuten

Onze zelfstandige sociotherapeuten zijn helemaal thuis in de sociotherapie. Zij weten op een professionele wijze een bijdrage te leveren aan een veilige, sociale omgeving binnen een herstel-en/of behandelafdeling. Voor mensen met psychiatrische problemen, gedragsproblemen en/of problemen van psychische aard. Onze sociotherapeuten hebben een sterke persoonlijkheid en kunnen goed samenwerken met collega’s van allerlei verschillende disciplines en weten wanneer en hoe ze moeten handelen in soms moeilijke situaties. Zoekt u sociotherapeuten voor uw organisatie? We hebben ervaren forensisch specialisten, jeugdzorgkanjers en ook allrounders. Bekijk hun profielen of neem contact met ons op voor een aanbeveling of oplossing op maat.

Pedagogisch medewerkers

Onze zelfstandige pedagogisch medewerkers hebben allemaal minimaal een MBO niveau 4 diploma. Zij hebben allemaal ervaring in de Jeugdhulpverlening en kunnen direct ingezet worden om een bijdrage te leveren aan een veilig pedagogisch behandelklimaat voor kinderen en jongeren. Een aantal van onze zelfstandige pedagogische medewerkers hebben tevens ervaring in de forensische psychiatrie.

Verzorgenden

Onze zelfstandige verzorgenden hebben een diploma op minimaal MBO 3 niveau. Zij hebben ervaring in het begeleiden en verzorgen van mensen in bijvoorbeeld verpleeghuizen, GGZ-instellingen en de (verstandelijk) gehandicaptenzorg. Verzorgenden verrichten verpleegtechnische en verzorgende taken op basis van het zorgplan. Zij zijn ervaren in het samenwerken met verschillende disciplines. Bekijk de verschillende profielen van onze zorgverleners en boek de juiste zzp’er, op het voor u juiste moment en de juiste plek.