Voor

zorginstellingen 

Van A tot Zorgbord
Wij werken niet mét de zorg, wij zíjn de zorg. Wij komen uit de zorg en willen met een heldere kijk, samen met een geselecteerde groep van zorgprofessionals, zorg naar een ander niveau tillen.

Werken in de zorg is ‘mensenwerk’; vóór mensen en dóór mensen. Wij weten hoe belangrijk deze thema’s zijn in de relatie tussen de zorgvrager en zorgverlener. Wij hanteren dan ook hoge eisen aan onze zorgverleners. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van de zorg en begeleiding waarborgen.

Als uitzendbureau in de zorg willen wij dat iedereen op de werkvloer, zowel de zorgverlener als bewoner, met plezier naar zijn werk gaat. Dit gaat alleen lukken als wij samen het juiste leefklimaat creëren. Dit gaat niet vanzelf en zeker niet als de juiste professional niet op de juiste plek ingezet wordt. Daarom is het belangrijk om de juiste mensen op de juiste plek in te zetten.

Met als doel: goede zorg en een glimlach op iedereens gezicht

Ook een glimlach bij jou, omdat je weer rust en controle voelt wat betreft de planning. Ook kun je weer de kwaliteit van zorg bieden, zoals je zo graag wil.

Blended workforce! Een mix tussen het bestaande team aangevuld, met een flexibele schil van Zorgbord. Dit resulteert in een impuls van kennis, ervaring en energie.

Met als gevolg: continuïteit van zorg en een goed gevoel op de werkvloer.

Toch is een nieuwe of tijdelijke collega inpassen in een team niet altijd makkelijk.

De selectie is een zorgvuldig proces waarbij we de zorgverlener persoonlijk willen leren kennen. We hechten waarde aan een persoonlijke relatie. Tijdens dit gesprek controleren we of de zorgverlener voldoet aan alle kwaliteitsvereisten (diploma’s, VOG, referenties, etc.). Pas als wij overtuigd zijn van de kwaliteit van de zorgverlener wordt deze in ons Zorgbord opgenomen. Vanaf dat moment zijn zij pas zichtbaar voor de zorginstellingen.

Op basis van profielen, ervaring en menselijk gevoel, zorgen wij voor een zo goed mogelijke match voor iedere opdracht.

Als uitzendbureau in de zorg geloven wij ook in een eerlijke vergoeding voor onze zzp’ers en houden onze kosten daarom zo laag mogelijk. Op deze manier zorgen we er samen voor dat het geld én energie op de juiste plek terecht komt. Namelijk in de zorg, voor betere zorg.

Zorg door

zorgmensen

Oplossing op maat 
Geen hoge overheadkosten, maar direct en flexibel inzetbare, gemotiveerde zorgverleners tegen een scherp tarief.

“Altijd beschikbaar zijn, dat is zorg!”

Als opdrachtgever krijgt u bij Zorgbord direct en 24/7 toegang tot onze database met zorgvuldig gescreende zzp’ers.
Neem zelf de regie en selecteer direct en eenvoudig een zzp’er voor een openstaande dienst, middels onze eigen slimme software. Of vind in onze adviseurs een (sparring)partner, die alle zzp’ers persoonlijk kent en daardoor heel goed kan inschatten wie zowel past qua ervaring, maar qua karakter en persoonlijkheid binnen het team. Al onze adviseurs komen uit de zorg en kunnen daarom goed inschatten wat er nodig is om de huidige teambalans en leefmilieu in stand te houden en waar mogelijk te versterken. Hierdoor biedt ons uitzendbureau in de zorg oplossingen op maat.