voor zorgverleners.

Zoek en boek je diensten via ons Zorgbord! Het is gemakkelijk om je beschikbaarheid in te vullen. Zorg ervoor dat deze steeds up-to-date is.

Meld je aan

kom je ons team versterken?

Als ZZP’er moet je aan veel verschillende dingen denken. Naast het uitvoerende werk, moet je bijvoorbeeld ook zorgen dat je überhaupt opdrachten hebt, je moet je administratie bijhouden, factureren, jezelf scherp houden en ontwikkelen en zorgen dat je plezier houdt in wat je doet én je jezelf niet uit de markt prijst.

Onze samenwerking begint als jij een account hebt aangemaakt, de benodigde documenten hebt geüpload en we je uitnodigen voor een persoonlijk gesprek. Samen kijken we naar jouw wensen en mogelijkheden en verkennen we graag wat we voor je kunnen betekenen. Wij vinden het belangrijk dat jij lekker in je vel zit en je volledig kunt richten op het verlenen van zorg en begeleiding aan mensen die dat hard nodig hebben. Dat doen we door jou een aantal zaken uit handen te nemen en door je onze persoonlijke ondersteuning en 24/7 bereikbaarheid te bieden.

Onze Software maakt het makkelijk voor je.

  • + jouw diensten beheren
  • + jouw eigen agenda beheren
  • + voldoende opdrachten vinden
  • + automatisch facturen maken
  • + werkbriefjes aanmaken en digitaal laten tekenen

Op deze manier zorgen we er samen voor dat er geld én energie overblijven voor betere zorg! Heb je hier vragen over? Wij houden van openheid en duidelijkheid en zijn goed bereikbaar: bel ons gerust!

Aan de slag. In paar simpele stappen.

Registratie

Registratie

Maak eenvoudig een account aan via Mijn Zorgbord. Bewaar je gebruikersnaam en wachtwoord goed, zodat je later overal en altijd kunt inloggen. De volgende stap is het verzamelen van de benodigde documenten.

Documenten verzamelen

Documenten verzamelen

Om als ZZP’er voor Zorgbord aan de slag te kunnen gaan, moet je doormiddel van verschillende documenten kunnen aantonen dat je gekwalificeerd en bevoegd bent. In jouw Zorgbordaccount kun je deze documenten eenvoudig uploaden.

Assesment

Assesment

Zodra je een account hebt aangemaakt in Zorgbord en de benodigde documenten geüpload, zullen wij jou uitnodigen voor een persoonlijk gesprek op een van onze kantoren. Tijdens dit gesprek is er alle ruimte om jouw wensen en mogelijkheden te bespreken en kunnen wij je meer vertellen over onze werkwijze. Dan kunnen wij tevens jouw diploma’s en andere originele documenten checken en jou de werking van het Zorgbord uitleggen. Als het voor jou en voor ons klopt en goed voelt, kan de samenwerking van start gaan.

Plaatsing

Plaatsing

Zoek en boek je diensten via ons Zorgbord! Het is gemakkelijk om je beschikbaarheid in te vullen. Zorg ervoor dat deze steeds up-to-date is. Daarnaast is het mogelijk om je op te geven voor ad hoc diensten. Je wordt dan op verschillende manieren attent gemaakt op openstaande diensten.