voor zorginstellingen.

Heeft u tijdelijke of structurele bezettingsproblemen binnen uw organisatie en zoekt u daarvoor een solide en duurzame oplossing?

Meld je aan

specialisten met liefde voor het vak

Werken in de zorg is ‘mensenwerk’; vóór mensen en dóór mensen. Onze zorgverleners zijn flexibel, bekwaam, betrokken en betrouwbaar. Wij weten hoe belangrijk deze thema’s zijn in de relatie tussen de zorgvrager en zorgverlener! We stellen dan ook hoge eisen aan onze zorgverleners en kunnen zo de kwaliteit van de zorg en begeleiding die zij bieden waarborgen. De selectie is een zorgvuldig proces waarbij we de zorgverlener persoonlijk willen leren kennen. We hechten waarde aan een persoonlijke relatie. Tijdens dit gesprek controleren we of de zorgverlener voldoet aan alle kwaliteitsvereisten (diploma’s, VOG, referenties etc.). Pas als wij overtuigd zijn van de kwaliteit van de zorgverlener wordt deze in ons Zorgbord opgenomen en zichtbaar voor de zorginstellingen.

Bij Zorgbord vinden zorginstellingen dan ook gegarandeerd alleen betrokken, ervaren, gemotiveerde en gekwalificeerde zorgverleners. We geloven in een eerlijke vergoeding voor onze ZZP’ers en houden onze kosten daarom zo laag mogelijk te houden. Op deze manier zorgen we er samen voor dat er geld én energie overblijft voor betere zorg!

” Ons werk is heel dynamisch. Het ene moment betekent dat bijvoorbeeld het samenstellen van een team gemotiveerde freelancers voor een groot project, het andere moment zetten we alles op alles om die ene ad hoc dienst in te kunnen vullen ”

Samad, manager Zorgbord

Oplossing op maat

Zorgorganisatie ‘s hebben in toenemende mate te maken met personeelstekorten en “gaten” in de dienstroosters. Het vinden van voldoende gekwalificeerd personeel is niet eenvoudig en al helemaal niet voor het invullen van diensten met een tijdelijk of incidenteel karakter.

Het inzetten van gemotiveerde, gekwalificeerde en reeds gescreende ZZP’ers via Zorgbord is de oplossing! Geen hoge overheadkosten, maar direct en flexibel inzetbare, gemotiveerde zorgverleners tegen een scherp tarief.

Als opdrachtgever krijgt u bij Zorgbord direct en 24/7 toegang tot onze database met zorgvuldig gescreende ZZP’ers. Neem zelf de regie en selecteer direct en eenvoudig een ZZP’er voor een openstaande dienst, middels onze goed onderhouden en slimme software. Of vind in onze adviseurs een (sparring)partner, die mee zoekt naar oplossingen op maat. Al onze adviseurs komen uit de zorg en zijn ervaren organisatiemanagers. Wij weten waar de behoeften, knelpunten en mogelijkheden kunnen liggen. Neem contact op voor informatie, advies en oplossingen op maat.

Contact opnemen