aanbod zorgverleners.

Hebt u tijdelijke of structurele bezettingsproblemen binnen uw organisatie en zoekt u daarvoor een solide oplossing?

Meld je aan

specialisten met liefde voor het vak

De ZZP’ers van Zorgbord zijn stuk voor stuk gemotiveerde, ervaren en betrokken mensen. Natuurlijk is het belangrijk dat de juiste zorgverlener op de juiste plek komt. Zo houden we onze mensen gemotiveerd en duurzaam inzetbaar, kunnen we goede en betrokken zorg garanderen en een prettige en duurzame relatie opbouwen met onze zorginstellingen.

De juiste match vraagt om duidelijke informatie over het wederzijdse aanbod. In het profiel van de zorginstelling vindt de zorgverlener informatie over de afdeling, zodat deze een zorgvuldige afweging kan maken. Het profiel van de zorgverlener geeft de zorginstelling inzage in de diploma’s, werkervaring, voorkeur en betrouwbaarheid. Zo is het eenvoudig om het juiste aanbod te matchen!

Voer je beschikbaarheid en voorkeur in en vind de opdracht die bij je past.

Bekijk individuele profielen

Bekijk de individuele profielen voor de specifieke opleiding en ervaring en vindt de zorgverlener die bij uw organisatie of afdeling past. Liever persoonlijk advies of heeft u maatwerk nodig? Neem gerust direct contact met ons op.

(Woon)begeleiders

Onze zelfstandige woonbegeleiders hebben allemaal minimaal een MBO niveau 3 diploma. De meeste begeleiders hebben een Mbo-4-opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker, Mbo-4-opleiding Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg, Mbo-4-opleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen, Mbo-4-opleiding Verpleegkunde, SPH of MWD.

Pedagogisch medewerkers

Onze zelfstandige pedagogisch medewerkers hebben allemaal minimaal een MBO niveau 4 diploma. Zij hebben allemaal ervaring in de Jeugdhulpverlening en kunnen direct ingezet worden om een bijdrage te leveren aan een veilig pedagogisch behandelklimaat voor kinderen en jongeren. Een aantal van onze zelfstandige pedagogische medewerkers hebben tevens ervaring in de forensische psychiatrie.

Sociotherapeuten

Onze zelfstandige sociotherapeuten zijn helemaal thuis in de sociotherapie. Zij weten op een professionele wijze een bijdrage te leveren aan een veilige, sociale omgeving binnen een herstel-en/of behandelafdeling. Voor mensen met psychiatrische problemen, gedragsproblemen en/of problemen van psychische aard. Onze sociotherapeuten hebben een sterke persoonlijkheid en kunnen goed samenwerken met collega’s van allerlei verschillende disciplines en weten wanneer en hoe ze moeten handelen in soms moeilijke situaties. Zoekt u sociotherapeuten voor uw organisatie? We hebben ervaren forensisch specialisten, jeugdzorgkanjers en ook allrounders. Bekijk hun profielen of neem contact met ons op voor een aanbeveling of oplossing op maat.

Verzorgenden

Onze zelfstandige verzorgenden hebben een diploma op minimaal MBO 3 niveau. Zij hebben ervaring in het begeleiden en verzorgen van mensen in bijvoorbeeld verpleeghuizen, GGZ-instellingen en de (verstandelijk) gehandicaptenzorg. Verzorgenden verrichten verpleegtechnische en verzorgende taken op basis van het zorgplan. Zij zijn ervaren in het samenwerken met verschillende disciplines. Bekijk de verschillende profielen van onze zorgverleners en boek de juiste ZZP’er, op het voor u juiste moment en de juiste plek.